Julgåva

Vi tar tacksamt emot julgåvor från både företag och privatpersoner. Här kan du enkelt ge en julgåva och stödja oss i vårt arbete för allas rätt till vård.

Du kan också välja att få gåvobeviset skickat till den adress du uppger eller via e-post. Om du vill betala via bankkort eller beställa ett inbetalningskort går det bra att göra det nedan.

Du kan också att sätta in din gåva på vårt 90-konto, Plusgiro 90 010 9-0 eller BG 900-1090.

Nedan finns en mall på vårt diplom. Skicka ett mejl till info@lakareivarlden.se med texten du vill ska stå i gåvan och om du vill få det skickat via post eller e-post.

Gåvobevis

Företag

När ert företag skänker en julgåva till oss bidrar ni till att människor utanför sjukvårdssystemet får vård och medicin. Med er hjälp kan vi finnas på plats där vi behövs mest och hjälpa de som är mest utsatta i samhället. Som tack får ni ett gåvobevis att ge till kunder, anställda eller partners. Betala med kort eller mot faktura.

Det går också sätta in en gåva på vårt 90-konto, Plusgiro 90 010 9-0 eller BG 900-1090.

Nedan finns en mall på vårt gåvobevis. Skicka ett mejl till info@lakareivarlden.se med texten ni vill ska stå i gåvan och om ni vill få det skickat via post eller e-post.

Gåvobevis