Bli volontär

Läkare i Världens verksamheter drivs på frivilliga krafter. Idag har vi verksamheter i Stockholm, Uppsala, Skåne, Norrbotten, Västerbotten och Örebro. Är du läkare, sjuksköterska, undersköterska, barnmorska, sjukgymnast, tandläkare och vill vara med och göra skillnad? Pratar du flera språk eller vill du hjälpa till med administrativa uppgifter? Anmäl dig till varje ort nedan.

Vår psykosociala och juridiska verksamhet, än så länge endast i Stockholm, har öppet en gång i veckan och till den verksamheten söker vi dig som är jurist, psykolog, socionom, kurator, psykiater och tolk.

Är du intresserad av att volontärarbeta som tolk hos oss spelar det mindre roll var du är bosatt. Vi är i ett stort behov av personer som kan tolka över telefon och är därför väldigt tacksamma om intresserade anmäler sig. Vi tar emot volontäransökningar löpande och när vi samlat ihop 5-7 ansökningar skickar vi ut en kallelse till introduktionsmöte.

Anmäl dig till volontär i Stockholm

Anmäl dig till volontär i Uppsala

Anmäl dig till volontär i Skåne

Anmäl dig till volontär i Norrbotten

Anmäl dig till volontär i Västerbotten

Anmäl dig till volontär i Örebro

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation). Läkare i världen respekterar din personliga integritet och kommer inte sprida dina kontaktuppgifter vidare.


Dina uppgifter