Engagera dig

Det finns flera sätt att engagera sig i vårt arbete för alla människors lika rätt till hälsa och vård. Att bli volontär på våra mottagningar är ett sätt. Oavsett om du jobbar inom ett vårdyrke eller har en helt annan bakgrund kan du hitta en volontärroll som passar dig, läs mer om dem under fliken ”Bli volontär”. 

Att ha en stabil ekonomisk grund att stå på är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva det arbete vi gör. Det bästa sättet att hjälpa oss till ekonomisk stabilitet är att bli månadsgivare. Men det finns flera olika sätt att stötta oss ekonomiskt, t ex genom att swisha ett bidrag eller varför inte ge bort ett gåvokort till någon som fyller år? Läs mer om hur du kan stötta verksamheten under fliken Stöd oss.

Att bli medlem är också ett sätt att visa sitt stöd och att hjälpa oss nå ökad trovärdighet gentemot myndigheter och makthavare, både när vi söker bidrag och när vi bedriver påverkansarbete. Tillsammans är vi starka! Läs mer om hur du gör för att bli medlem under Bli medlem.

Det finns också möjlighet att hjälpa till genom att skänka medicin till våra mottagningar. Läs mer om hur du går tillväga under fliken Skänk medicin.

Stöd oss

När du skänker pengar till oss bidrar du till att hjälpa de personer som saknar tillgång till vård i Sverige.
Stöd oss